Keresi a rendőrség ezt a két gyáva alakot

bűnügy
2016 április 24., 07:13
comments 101

Két férfi ma reggel fél 10 körül megpróbált betörni egy Apáczai Csere János utcai társasház egyik lakásába. Egy lakó megzavarta őket, ezért elmenekültek a helyszínről.

photo_camera Eliszkoltak a gyáva kukacok

Az V. kerületi rendőrség ismeretlen tettesek ellen indított eljárást, keresi a két betörőt. Az egyikük kb. 170 centi magas, zömök, kopasz férfi, fülei elállóak. A másik férfi kb. 175 centi, átlagos testalkatú, szintén kopasz, és a bűncselekmény elkövetésekor egy olyan kabát volt rajta, aminek jobb ujjrészén

három, párhuzamos, vízszintes szürke csík, hátán angyalszárnyakkal körbevett, fehér színű, nonfiguratív minta volt.

(police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.