Megjelent Beyoncé új albuma, a Lemonade

ZENE
2016 április 24., 07:45
comments 54

Beyoncé hatodik albuma, a Lemonade először a Tidal nevű Spotify-klónon jelent meg, itt, egyelőre csak és kizárólag ott. Csak regisztrációval lehet meghallgatni, de a jó hír, hogy van 30 napos ingyenes verzió is, csak nehogy elfelejtsd lemondani.

A Rolling Stone szerint az albumon olyan sztárok működnek közre, mint Jack White, Kendrick Lamar és James Blake, meg például az Animal Collective, amiről sosem gondoltam volna, hogy Beyoncé egyáltalán ismeri. De miért gondoltam? Egyáltalán nem kéne alábecsülnöm Beyoncét!

A Lemonade-del egyidőben kijött egy egy órás film/videó is, ami majd az HBO-n fog menni. Beyoncé definíciója szerint az album és a film együtt

egy projekt, ami a nők öntudathoz és gyógyuláshoz vezető útját dolgozza fel,

de Beyoncé rasszizmussal szerzett tapasztalatai is benne vannak.

Itt van belőle egy kicsit para trailer:

link Forrás

Én teljes mértékben támogatom a feminizmust meg az antirasszizmust, de Beyoncét nem igazán hallgatok, szóval nekem legalább ugyanannyira hírértékű, hogy ezzel egyidőben Beyoncé és Jaz-Z közös kislánya, Blue Ivy goásra sminkelte magát:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.