Ákos és Demjén Ferenc egy kőkemény dallal semmisíti meg a vélemény-újságírást!!!

Popkult
2016 április 25., 13:51
comments 147

Ákos a Class FM-en beszélt a Telekom-botrányról, mint mondta, vétlennek érzi magát.

Most Demjén Ferenccel együtt az Ugyanúgy című lemezén Helyreigazítás címmel holnap megjelenő dallal vág vissza a vélemény-újságírásnak. Mint mondta, Demjén elsőként és egyetlenként állt ki mellette.

A dalról azt is elmondta, hogy az ügyben levont tanulságokat foglalja össze. „Több fogadalmat is tettem ennek kapcsán. Az egyik az volt, hogyha ezt sikerül frappánsan egy dalban megfogalmazni, akkor meg fogom kérni, hogy énekeljen a számban, majd egy olyan középrészt írtam a dalhoz, amelyben utalás is van a munkásságára. Úgy kezdődik, hogy »Ha egyszer felkel majd a nap«” – magyarázta Ákos.

Demjén Ferenc legutóbb az Ússz, amíg élsz című számban remekelt:

link Forrás

(via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.