1055 új parkolóhelyet épít a Budapest Airport

közlekedés
2016 április 28., 16:47
comments 22

Több mint ezer parkolóhellyel bővíti a Budapest Airport a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér parkolókapacitását – közölte a ferihegyi reptér üzemeltetője.

A közlés szerint 2016 nyarától a szabadidős célból utazók már három különböző árkategóriájú hosszú távú parkolási lehetőség közül választhatnak. Adataik szerint tavaly több mint 1 millió utas hagyta az autóját a parkolókban, és egyre nagyobb az igény a szolgáltatás iránt.

A kb. 2 millió eurós beruházásban a holiday parkoló 278, a holiday plus pedig 177 hellyel bővül, és építenek egy 600 férőhelyes részt is.

Jelezték, hogy a repülőtér minden hosszú távú parkolója kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett terület. A fejlesztés során több fizetőautomatát és poggyászkocsi-állomást is telepítenek. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.