A monori önkormányzat 58 millióval drágábban vette vissza a saját, üres telkét

POLITIKA
2016 április 28., 17:46

A monori önkormányzat 2009-ben Pogácsás Tibor akkori fideszes polgármester (ma Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára) vezetésével 100 millió forintért adott el egy üres telket, amit most 58 millió forinttal drágában vásárolt vissza – derítette ki az RTL-Híradó.

A területre azért volt szükség, mert 1,5 milliárd forint közpénzből építenek új sportcsarnokot, és a másik önkormányzati ingatlan, ami szóba jöhetett volna, állítólag túl messze van ahhoz, hogy gyalog közelítsék meg a gyerekek, ráadásul ott szokott lenni a kisállatbörze. (??? :D)

Az RTL megkérdezte Zsombok László polgármestert, miért lett ennyivel drágább az üres telek, mire azt mondta: az ingatlanpiac változásai miatt emelkedett az ár több mint 50 százalékkal. Egyébként a tanárok és a nyugdíjasok véleményét is kikérték – mondta.

Ki hitte volna, hogy Monor hét év alatt ennyire cool hely lett?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.