Bana Tibor is elindul a Jobbik alelnökségéért

POLITIKA
2016 április 28., 17:06
comments 27

Bana, aki 2009-ben már elindult a Jobbik alelnöki posztjáért, de akkor nem jött össze neki, most a Facebookon jelentette be a hírt.

Fotó: Bana Tibor / Facebook
photo_camera Fotó: Bana Tibor / Facebook

Bana, aki 2012-től Vona Gábor felkérésére frakcióigazgató-helyettesként, majd 2014-től frakcióigazgatóként és az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának alelnökeként dolgozott, most úgy fogalmazott:

„Rengeteg biztatást, megerősítést kaptam, meghatározó személyek álltak mellém, ezért úgy döntöttem: belevágok. Az irány jó, a kapitány adott, már csak a jó szelet kell befogni a vitorlába a választási győzelemhez.”

Novák Elődé és Apáti István szintén elindul a tisztségért, de ha ők nyernének, azt Vona Gábor pártelnök az ígérete alapján valószínűleg megvétózná. Vona korábban azt mondta, szeretné, ha a Jobbik polgármesterei közül kerülnének ki a párt alelnökei. Bana Tibor viszont nem polgármester.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.