18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A köztévé után a Kossuth Rádió is rávetette magát a 444 cikkére

Média
2016 április 29., 06:59
comments 183

Napok óta 444-lázban úszik a közmédia: szerda este az M1 Ma este című műsora foglalkozott kimerítő részletességgel Szily László okosdrogokról írt cikkével, ma reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsora szentelt 5 teljes percet a témának, aminek az elején gondosan figyelmeztették a hallgatókat, hogy

a most következő tartalom a nyugalom megzavarására alkalmas elemeket tartalmazhat.

A riportban megszólal Makai Gábor klinikai szakpszichológus, aki szerint ne drogozz, és Lomnici Zoltán alkotmányjogász, aki szerint ne drogozz.

Az elfojtott, drámai hangon narrált események a Kossuth Rádió oldalán bontakoznak ki, az adás reggel 6-kor indult, 6:41-nél kezdődik a móka, a többi meg csupa kacagás. Jó szórakozást!

A riport nem túl jó, de még kivehető minőségben:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.