A duplájára ugrik a TEK költségvetése

POLITIKA
2016 május 03., 21:40
comments 223

A Terrorelhárítási Központ, azaz a TEK az idei 12 milliárdos költségvetéséhez további 15 milliárd forintot kap, mert a kormány szerint a párizsi és brüsszeli robbantások után növelni kell a terrormegelőzésre fordított pénzeket. Az RTL Klub Híradójának kérdésére a TEK azt válaszolta, hogy

a plusz 15 milliárd forintot a szervezet megelőzési képességeinek javításárta fogják felhasználni.

photo_camera A TEK páncélosai a Liszt Ferenc-repülõtér parkolójánál - Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Hétfőn derült ki, hogy
az az Alkotmányvédelmi Hivatalnak. Erre több mint 2,8 milliárd forint csoportosít át egy hétfőn megjelent határoztak. Továbbá a Fehérvári út 70. szám alatti ingatlan felújításához, valamint az informatikai rendszer kialakításához idén több mint 3,6 milliárd, jövőre 7 milliárd, 2018-ban 4,8 milliárd forintos keretet kell biztosítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.