A Győr női kézilabdásai bejutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe

sport
2016 május 07., 13:13
comments 39
A győri Heidi Löke (középen), a montenegrói Emma Ramusovic (balra) és Radmila Petrovic a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében vívott Buducnost Podgorica–Gyõri Audi ETO KC mérkőzésen a Papp László Budapest Sportarénában (Fotó: Kovács Anikó / MTI)
photo_camera A győri Heidi Löke (középen), a montenegrói Emma Ramusovic (balra) és Radmila Petrovic a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében vívott Buducnost Podgorica–Gyõri Audi ETO KC mérkőzésen a Papp László Budapest Sportarénában (Fotó: Kovács Anikó / MTI)

Bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe a Győri Audi ETO KC, miután a Papp László Budapest Sportarénában zajló Final Four szombati első mérkőzésén egyetlen góllal, 21-20-ra legyőzte a címvédő montenegrói Buducnost Podgoricát.

Az első félidő első fele szokatlanul kevés gólt hozott, és mivel a folytatásban a győriek tudták állandósítani a hatékony védekezésüket, a szünetben három találattal vezettek (11-8), de a második felvonás elején lendületes, pontos támadásokkal rövid idő alatt fordított a Buducnost.

Aztán a magyar csapat előbb visszavette a vezetést, majd újra háromgólos különbséget alakított ki. A nagyon izgalmas hajrában az ETO továbbra is jól védekezett, így egy góllal sikerült legyőznie a tavalyi győztes montenegrói együttest, így a fennállása során tizedszer játszhat döntőt nemzetközi kupában.

A vasárnapi fináléban a győriek a macedón Vardar Szkopje és a román CSM Bucuresti elődöntőjének győztesével találkoznak. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.