Putyin megtekintett volna egy fegyverekkel megpakolt UAZ dzsipet, de leesett a kilincs

külföld
2016 május 12., 18:35
comments 207

Vlagyimir Putyin orosz elnök épp az orosz járműipar remekébe, egy UAZ Patriot dzsipbe szállt volna be Szocsiban, de az ajtó nem nyílt ki, és amikor segítségére sietett egy tábornoka, annak a kezében maradt a kilincs. Putyin nevetett, de ez nem biztos, hogy sok jót jelent a felelősök szempontjából.

A jelenet utóélete látható a life.ru videóján.

Így nem sikerült belülről is megtekintenie a géppuska-fészekké alakított terepjárót. Helyszíni beszámolók szerint ezt követően csak kívülről tekintette meg a többi terepjárót a katonai szemlén, többe nem próbált meg beszállni. (Reuters, Bloomberg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.