Boldog születésnapot kívánok!

MŰVÉSZET
2016 május 15., 15:05
comments 53

Valahol Magyarországon ma a többi emberrel együtt felébredt egy ember, akinek a születésnapján egyszer ez volt a torta. Ma reggel, amikor lementél a boltba, lehet, hogy ő állt előtted a sorban. Lehet, hogy ő kérte el a jegyedet az elől felszállós buszon. Ő volt az, aki elejtett egy ötszázast, de te nem vitted utána. Ő írta azt a hozzászólást a port.hu-n az Idétlen Időkig című film alá, amivel nem értettél egyet.

Ki lehet ő? Szereti a disznókat, vagy éppen utálja őket? Vegán vagy a Húsimádók klubbjának tagja?

link Forrás

Valahol Magyarországon ma több ember is felébredt, akinek ma van a születésnapja. Közülük néhányan kaptak tortát, néhányan nem. Egyesek egy jelre várnak. Egyesek egy ilyen tortára. Hova fut ki ez a néhány mondat? Sehova. Ennek a szövegnek nincs értelme, csak egy kicsit elgondolkodtat. Akárcsak ez a torta.

Boldog születésnapot kívánok!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.