El a kezekkel a fonálférgezőktől, el a kezekkel Bayer Zsolttól!

2016 május 19., csütörtök 10:29
211

Gyűlöletkeltő és kirekesztő cikk miatt szankciókat szabott ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság médiatanácsa (amelynek öt tagjából egyébként négyet a Fidesz, egyet Orbán Viktor jelölt a pozícióra) a Magyar Hírlapra és az újság weboldalára.

A médiatanács által kifogásolt cikkben Bayer Zsolt az iszlám követőit és a tizennégy évesnél idősebb migránsokat potenciális gyilkosoknak nevezte.

A testület a cikk haladéktalan eltávolítására, 250 ezer forintos bírság megfizetésére és a jogsértés elkövetéséről szóló közlemény közzétételére kötelezte a Magyar Hírlapot a tavaly novemberben megjelent publicisztika miatt.

A közleményt a határozat jogerőre emelkedésétől számított három napon belül legalább egy hétig folyamatosan meg kell jelentetni a magyarhirlap.hu nyitóoldalán - jelentette ezekben a percekben a nemzeti hírügynökség.


Namost minden tiszteletem az NMHH-é, de a médiatanács intézkedése egyértelmű tévedés, ami súlyosan sérti a sajtó és a szólás szabadságát, következésképp komoly veszélybe sodorja a demokráciát.

Bayer Zsoltnak joga van azt mondani, amit akar. Joga van bárkit lefonálférgezni, és bárkinek az anyját lekurvázni. Azért kell ezeket a jogokat biztosítani Bayer Zsoltnak, hogy mindenki pontosan tudja, hogyan gondolkodik, milyen érvekkel operál Bayer Zsolt, és ennek megfelelően tudjon véleményt formálni Bayer Zsoltról és publicisztikai tevékenységéről.

El a kezekkel Bayer Zsolttól, el a kezekkel a fonálférgezőktől!

- egy fonálféreg, akinek kurva az anyja

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt