Itt van egyetlen fotón, hogy mit kellene üzenni Brüsszelnek

gazdaság
2016 május 19., 09:58
comments 31

Egy óriásplakát az MTK-stadion kerítésén, és hozzá három hirdetés.

photo_camera Fotó: olvasónk, Sándor, akinek köszönjük

A bal szélső a WHB-t, a West Hungária Bau Kft.-t reklámozza - ennek tulajdonosa Paár Attila, a győri milliárdos, akinek Orbán Viktor veje, Tiborcz István eladta az Eliost.

A középső hirdetés a ZAÉV Zrt.-é, ez a cég a stadionok körül tüsténkedik, (az MTK-n kívül, például Szombathely, Zalaegerszeg), és konzorciumban ők bontják a Népstadiont is, négymilliárdért.

A harmadik, a jobb szélső hirdetés a CLH-t reklámozza, ez az a klímacég, amivel Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és miniszterelnöki jó barát tavaly nyáron bővítette birodalmát.

Hát mi ezt üzenjük Brüsszelnek.

További üzenetek a plakátpályázatunkra beérkezett műveken olvashatók.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.