Kitört az értelmiségi rapperek háborúja

Régen sajnos a rocksztárok szartak rá, hogy mi a jó és mi a rossz, nem moralizálgattak, csak ész nélkül, felelőtlenül terjesztették a felelőtlenséget. Mára hála Istennek ez megváltozott. Mutatok egy eklatáns példát.

Punnany Wolfie, a Punnany Massif frontembere az imént a Facebookon tudatta rajongóival, hogy nagy morális útelágazódáshoz érkezett, de nem engedett a pénz és az olcsó hírnév csábításának, és továbbra is az igaz úton jár. Nem lesz belőle nyomoronc ByeAlex!

Maxi Respekt Wolfienak, hogy nem lett belőle RTL-ribanc.

A rajongók nem voltak hálátlanok a gerinces döntés miatt.

Na, de ezzel koránt sincsen vége a sztorinak. Mert belépett a beszélgetésbe a magyar rapszakma táltosa, a Facebook népének lángoszlopa, a csodálatos szószaporító, FankaDeli Feri, és helyrepakolta a megdicsőült Wolfiet.

Ilyen forró vizet még nem öntöttek farkasra.

Nem vagyok egy kimondott FankaDeli-groupie, de azért most igazat kell adnom MC Sámánnak. És jobb, ha Punnany Wolfie is magába száll, mert Fanka mégiscsak olyan produkcióban melózott, mint például a Hal a tortán. Szóval letett egy-két dolgot az asztalra. Hősök Eckü is jobban tette volna, ha csöndben marad.

Peace!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.