Olyan erővel tombol a tavasz, hogy a férfiak már virággal esnek egymásnak a kocsmában

bűnügy
2016 május 21., 07:46
comments 88

A Rétsági Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt indított eljárást F. Gábor 44 éves és M. Zsolt 18 éves tolmácsi lakosok ellen. A két férfi péntek este egy tolmácsi kocsmában keveredett szóváltásba egymással. Forrás. police.huA vita hevében Zsolt ököllel vágta arcon vitapartnerét. Ezt Gábor sem hagyta annyiban, és valamivel később a szórakozóhely teraszáról egy műanyag virágosládával megdobta a kocsmából éppen távoló távozó Zsoltot. Az elsődleges orvosi vélemény alapján mindkét férfi könnyű sérülést szenvedett.Fotó: police.hu

A két férfit a rendőrök a bejelentést követően elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.