Uraim! Amber Heard újra szingli!

sztár
2016 május 26., 05:17
comments 81

15 hónappal az esküvő után Amber Heard válókeresetet nyújtott be Johnny Depp ellen. Heard a keresetében kiengesztelhetetlen ellentétekre hivatkozik.

Heard az AP jelentése szerint hétfőn, Depp anyjának halála után három nappal nyújtotta be a keresetet.

Januárban még minden rendben volt. Jason Merritt/Getty Images
photo_camera Januárban még minden rendben volt. Jason Merritt/Getty Images

Depp és Heard még 2011-ben, a Rumnapló forgatásán ismerkedtek meg. A TMZ értesülései szerint nem volt házastársi szerződésük, amiből még lehetnek gondok:

Heard asszonytartást kér, Depp viszont vitatja ennek jogosságát.

Depp a híres Laura Wassert, a sztárok válóperes ügyvédét fogadta fel, ő képviselte korábban Melanie Griffith-et, Angelina Jolie-t, Britney Spearst, Kelist, Jennifer Garnert és Gwen Stefanit is.

Azt, hogy mitől romlott meg Heard és Depp kapcsolata, nem tudni. A pár utoljára ezzel a nevetséges bocsánatkérő videóval került a hírekbe, amit Ausztráliának címeztek, mert illegálisan vitték be az országba kutyáikat. (Via Jezebel. Címlapkép: Paul Marotta/Getty Images.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.