A Magyar Nemzet szerint 23 millió forint értékben támogatta Soros György a kormányszóvivőt

POLITIKA
2016 május 28., 08:59
comments 351

Kovács Zoltán kormányszóvivő a CEU-ra járt, és volt egy évet Oxfordban is, a Magyar Nemzet számítása szerint ez 23 millió forintot érhet összesen, tehát kb. ennyivel támogatta őt személy szerint Soros György. Egyébként szegénynek nem lehetett könnyű egy ilyen közegben tisztának maradnia.

A dolog azért érdekes, mert az elmúlt másfél hétben a kormány, beleértve a kormányszóvivőt is, egész elképesztő elánnal kezdtek el sorosozni, lényegében arra utalva, hogy Soros és Barack Obama muszlimokat akar Európába, és így Magyarországra telepíteni, valamilyen számomra kicsit zavaros mesterterv keretében.

Arról is sok szó esett a napokban, hogy aki a kormányt kritizálja, az lényegében Soros valamiféle kesztyűbábja. Sőt Lázár Jánosnak még azt az atombombát is sikerült ledobnia, hogy a

migránspárti magyar ellenzéket Soros támogatja, ezt titkosszolgálati jelentések is bizonyítják, de azokat nem mutathatja meg, mert titkosak.

Ehhez képest jópofa, hogy a jelenlegi kormány több tagját is támogatta korábban, beleértve a Orbán Viktor miniszterelnököt is.

Mikor egyébként a heti kormányinfón Kovács Zoltán szóvivőt a Soros-pénzeiről kérdezték, azzal vágott vissza, hogy attól, hogy támogatást kapott, még nem kell feltétlenül ugyanazt gondolnia mint az őt támogató szervezetnek.

Ez egyébként 100 százalékig így van.

Csak az nem világos, ha a kormány tagjai saját esetükben el tudják képzelni, hogy támogatást fogadjanak el egy Soros-szervezettől, és ez egyébként ne befolyásolja a nézeteiket vagy tetteiket, akkor ezt magukon kívül miért nem tudják senki másról feltételezni.

Ennek a másik fele sem tiszta, tehát hogy miért ne gondolhatná bárki magától, hogy nem a magyar kormány menekültpolitikája a legjobb a világon, miért kellene az ilyen elképzelésekhez szükségszerűen Soros közreműködése.

Lázár egyébként azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy ha Soros György visszakéri a pénzt, amivel támogatta őket, akkor vissza fogják neki adni, csak eddig nem kért ilyet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.