A Magyar Nemzet szerint 23 millió forint értékben támogatta Soros György a kormányszóvivőt

2016 május 28., szombat 8:59
359

Kovács Zoltán kormányszóvivő a CEU-ra járt, és volt egy évet Oxfordban is, a Magyar Nemzet számítása szerint ez 23 millió forintot érhet összesen, tehát kb. ennyivel támogatta őt személy szerint Soros György. Egyébként szegénynek nem lehetett könnyű egy ilyen közegben tisztának maradnia.

A dolog azért érdekes, mert az elmúlt másfél hétben a kormány, beleértve a kormányszóvivőt is, egész elképesztő elánnal kezdtek el sorosozni, lényegében arra utalva, hogy Soros és Barack Obama muszlimokat akar Európába, és így Magyarországra telepíteni, valamilyen számomra kicsit zavaros mesterterv keretében.

Arról is sok szó esett a napokban, hogy aki a kormányt kritizálja, az lényegében Soros valamiféle kesztyűbábja. Sőt Lázár Jánosnak még azt az atombombát is sikerült ledobnia, hogy a

migránspárti magyar ellenzéket Soros támogatja, ezt titkosszolgálati jelentések is bizonyítják, de azokat nem mutathatja meg, mert titkosak.

Ehhez képest jópofa, hogy a jelenlegi kormány több tagját is támogatta korábban, beleértve a Orbán Viktor miniszterelnököt is.

Mikor egyébként a heti kormányinfón Kovács Zoltán szóvivőt a Soros-pénzeiről kérdezték, azzal vágott vissza, hogy attól, hogy támogatást kapott, még nem kell feltétlenül ugyanazt gondolnia mint az őt támogató szervezetnek.

Ez egyébként 100 százalékig így van.

Csak az nem világos, ha a kormány tagjai saját esetükben el tudják képzelni, hogy támogatást fogadjanak el egy Soros-szervezettől, és ez egyébként ne befolyásolja a nézeteiket vagy tetteiket, akkor ezt magukon kívül miért nem tudják senki másról feltételezni.

Ennek a másik fele sem tiszta, tehát hogy miért ne gondolhatná bárki magától, hogy nem a magyar kormány menekültpolitikája a legjobb a világon, miért kellene az ilyen elképzelésekhez szükségszerűen Soros közreműködése.

Lázár egyébként azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy ha Soros György visszakéri a pénzt, amivel támogatta őket, akkor vissza fogják neki adni, csak eddig nem kért ilyet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt