Kiszabadították az emberrablók fogságából a mexikói focistát

bűnügy
2016 május 30., 07:50
comments 22

Alan Pulidót, a görög Olympiakosz csatárát vasárnap hajnalban rabolták el mexikói otthona közelében. A mexikói válogatott focista épp egy buliól tartott hazafelé a barátnőjével, amikor hat maszkos férfi elhurcolta.

A mexikói hatóságok nagy erőkkel keresni kezdték, és ottani idő szerint hétfőn hajnalban kiszabadították. A 25 éves játékosnak nincs baja, de kórházi kivizsgálásra küldték.

Pulido eltűnése után Ciudad Victoria város utcán rengeteg rendőr tűnt fel, és katonák is járőröztek. A keresésben részt vett a mexikói hadsereg két helikoptere is, amik a város felett kőröztek órákon át.

A hatóságok egyelőre nem adtak ki információt az emberrablókról, sem az indítékairól. (USAToday)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.