Végre feltalálták a rántott vizet

gasztronómia
2016 június 01., 19:00

Egy zseni – Marcus Jonathan az amerikai Massachusets államból – eljuttatta az emberiséget a gasztronómiai csúcspontra, de nem tudni, hogyan tovább.

Feltalálta a rántott vizet.

Ehhez először is zselésítenie kellett a vizet, amit kalcium alginát segítségével oldott meg. Ezután a fogta a zselévé változott vizet, és szépen, ahogy azt mindenki szokta a rántott csirkével, belisztezte, tojásba forgatta, bevonta morzsával, és már rakta is be a forró olajba.

link Forrás

Voilá! Szürpríz! Kész a rántott víz. Mindent át kell értékelnünk, amit eddig az evésről tudtunk. (Vice)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.