Kirúgták Szaniszló Ferencet az EchoTV-ből

Média
2016 június 02., 15:00
comments 472

Éppen két évvel azután, hogy Sáling Gergő kormányzati nyomás miatt távozásra kényszerült az Origo főszerkesztői székéből, felmondtak Szaniszló Ferencnek, az Echo TV Világ-Panoráma című összesküvéselméleti szakmagazinjának műsorvezető-szerkesztőjének. Szaniszló kirúgásáról a Pesti Srácok számolt be, de nem tudták elérni Szaniszlót, és nem tudták kideríteni az sem, hogy mi volt a felmondás oka.

Az Echo TV Széles Gábor ufó- és összeesküvéselmélet-hívő milliárdos tulajdonában áll, és az év eleji adatok szerint a magyar tévénézők kb. 0,2 százaléka követi az adó műsorait.

Szaniszló volt Bayer Zsolt mellett az Echo TV másik meghatározó munkatársa.

Szaniszlótól exkluzív coub-válogatással búcsúzik a 444 szerkesztősége.

link Forrás
link Forrás
link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.