Széles Gábor a szennyes kiteregetésével fenyegeti a Pesti Srácok főszerkesztőjét

2016 június 5., vasárnap 13:23
287

Széles Gábor, a Magyar Hírlap és az Echo TV tulajdonosa nagyon felkapta a vizet, miután a Pesti Srácok - kormányzati hirdetésekkel szintén alaposan ellátott - honlap megírta: távozik a tévétől az összeesküvés-elméleteiről és végeláthatatlan körmondatairól híres Szaniszló Ferenc.

Széles Gábor. MTI Fotó: Kallos Bea

Szombaton a Pesti Srácok külön posztban kiszerkesztették egy olvasó és Széles beszélgetését az oligarcha oldalán, ami alapján azért kell távoznia a műsorvezetőnek, mert politikailag távolodni kezdett a Fidesztől és a Jobbik felé lépegetett. Az oligarcha erre nagyon felhúzta magát azon, hogy ennyit foglalkozik tévéje stábjával az egykori beosztottja, Huth Gergely által alapított portál.

A médiatulajdonos azt írta, annak idején azért rúgta ki a laptól és a tévéjétől Huthot, mert az részeges és inkorrekt volt, és eddig nem teregették ki a szennyesét, de ha tovább ugrál, bármi megtörténhet:

"PESTISRÁCOK részeges főszerkesztője jobban tenné ha befejezné a gyűlölködést az ECHO TV ellen. Tudom, nehéz megemésztenie, hogy annak idején az ittas műsorvezetése miatt kellett eltávolítanunk az ECHO TV műsorvezetői közül valamint az inkorrekt viselkedése miatt az MH főszerkesztőhelyettesi posztjáról. Jobb lenne ha csöndbe maradna, mielőtt kiteregetnénk a szennyesét. Eddig nem tettük meg, de ha kell meg fogjuk tenni."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt