Széles Gábor a szennyes kiteregetésével fenyegeti a Pesti Srácok főszerkesztőjét

Média
2016 június 05., 13:23
comments 287

Széles Gábor, a Magyar Hírlap és az Echo TV tulajdonosa nagyon felkapta a vizet, miután a Pesti Srácok - kormányzati hirdetésekkel szintén alaposan ellátott - honlap megírta: távozik a tévétől az összeesküvés-elméleteiről és végeláthatatlan körmondatairól híres Szaniszló Ferenc.

Széles Gábor. MTI Fotó: Kallos Bea
photo_camera Széles Gábor. MTI Fotó: Kallos Bea

Szombaton a Pesti Srácok külön posztban kiszerkesztették egy olvasó és Széles beszélgetését az oligarcha oldalán, ami alapján azért kell távoznia a műsorvezetőnek, mert politikailag távolodni kezdett a Fidesztől és a Jobbik felé lépegetett. Az oligarcha erre nagyon felhúzta magát azon, hogy ennyit foglalkozik tévéje stábjával az egykori beosztottja, Huth Gergely által alapított portál.

A médiatulajdonos azt írta, annak idején azért rúgta ki a laptól és a tévéjétől Huthot, mert az részeges és inkorrekt volt, és eddig nem teregették ki a szennyesét, de ha tovább ugrál, bármi megtörténhet:

"PESTISRÁCOK részeges főszerkesztője jobban tenné ha befejezné a gyűlölködést az ECHO TV ellen. Tudom, nehéz megemésztenie, hogy annak idején az ittas műsorvezetése miatt kellett eltávolítanunk az ECHO TV műsorvezetői közül valamint az inkorrekt viselkedése miatt az MH főszerkesztőhelyettesi posztjáról. Jobb lenne ha csöndbe maradna, mielőtt kiteregetnénk a szennyesét. Eddig nem tettük meg, de ha kell meg fogjuk tenni."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.