Széles: Huth részeges. Huth: Széles hazug rágalmazó

Huth Gergely, a Fidesz-frakció költségvetéséből eltartott Pesti Srácok főszerkesztője cikkben jelentette be, hogy bepereli Széles Gábor nagyvállalkozót. Huth azon dühödött be, hogy Széles a hétvégén durván személyeskedő Facebook-posztban rontott neki, Huth vélelmezett alkoholizmusával indokolva, hogy az újságírót annak idején mind az Echo Tv műsorvezetői, mind a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettesi székéből eltávolította.

A Marson talált idegen robotok és más ufóhírek között meglepve olvastam tegnap Széles Gábor személyes Facebook-oldalán, majd számos hírportálon idézve a képtelen vádat, hogy 2012 novemberében engem miért távolítottak el az Echo TV műsorvezetői, illetve a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettesi posztjáról. A kalandos múltú nagyvállalkozó hazug rágalmazását visszautasítom, kijelentve, hogy sosem merült fel kifogás a műsorvezetői alkalmasságomat illetően.

- írja most Huth. Aki a saját emlékeit is megosztja a Széles-birodalomból való távozásáról:

Az akkoriban jobbikos korszakát élő Széles Gábor rosszul emlékszik: az ő személyes szóbeli indoklása szerint azért kellett távoznom a Magyar Hírlaptól, mert nem voltam hajlandó asszisztálni az általa elvárt fordulathoz. Széles gyanúja szerint mint szabotőr “Simicska Lajos megbízásából” igyekeztem “ellene fordítani a Békemenetet”. A közös megegyezéses szerződésbontás ügyvédi szövegébe legnagyobb sajnálatomra ez az érvelés már nem került bele