Bakondi György: Nem a titkosszolgálatok helyeztek el poloskát az Eötvös Károly intézetben

POLITIKA
2016 június 08., 12:56
comments 199

Orbán Viktor belbiztonsági tanácsadója ezt azzal támasztotta alá, hogy ha a titkosszolgálatok telepítettek volna, azt biztos nem lett volna ilyen egyszerű megtalálni

Bakondi György szerdai sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy ő nem látott olyan titkosszolgálati jelentéseket, amelyek Soros Györgyhöz köthető alapítványok olyan migrációt támogató tevékenységéről szóltak volna, mint amiről Lázár János beszélt néhány hete. (HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt