Kiszökött egy leopárd a kifutójából Salt Lake Cityben

ÁLLAT
2016 június 08., 02:41
comments 16

Egy látogató vette észre, hogy a Utah állambeli Hogle Zoo amúri leopárdja békésen fekszik az acélhálós kifutójától pár méterre szabadon. A Zaya nevű leopárd nem járt úgy, mint Harambe, a gorilla a cinicinatti állatkertben, amelyet lelőttek, miután beesett hozzá egy kisgyerek.

photo_camera Zaya, a négyéves leopárd. Fotó: Hogle Zoo/Facebook

A Salt Lake City-ben lévő állatkert munkatársai ugyanis biztonságos helyre terelték az embereket, majd becserkészték a ritka állatot, és - mivel nem volt ember a közelében, így villámgyors beavatkozásra sem volt szükség - altatólövedékkel elkábították. A leopárd nem sérült meg, visszavitték a helyére,és vizsgálják, hogy léphetett meg a kifutójából.

A látogatók pedig rettenetesen hálásak, hogy nem végeztek az állattal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.