A megvert tanárnő szerint a támadóinak a saját gyereküktől kell bocsánatot kérniük

Jagadics Jenőné, a kedden megvert pesterzsébeti tanárnő pár nappal később a támadásról azt mondta, a bántalmazóinak nem tőle kellene bocsánatot kérniük, hanem a saját gyereküktől. „Neki dúlták szét az életét, engem csak megütöttek”- mondta arról, hogy gyereknek az osztályból, de valószínűleg az iskolából is távoznia kell, elveszti az összes barátját, a szülei pedig vádlottakká váltak. Elmondta, hogy a gyerekre nem tud haragudni, hiszen egy hétévesről van szó, aki lódított. Az már más kérdés, hogy a szülők erre hogyan reagáltak.

A feldühödött szülők azzal vádolták a tanárnőt, hogy nem segített a gyereküknek, mikor azt két másik diák bántotta, hanem a tanárnő is beleverte a gyerek fejét az iskola folyosóján álló egyik szekrénybe. Az iskola biztonsági kamerája azonban ilyesmit nem rögzített, és az iskola tanárai azt állítják, hogy az állítólag bántalmazott gyerek előző nap sértetlenül ment haza az anyjával.

Az már látszik a felvételeken, ahogy a szülők az egyik rokonukkal közösen zaklatják a pedagógust, üvegpoharat dobtak felé, ami az egyik széken szilánkosra tört. A tanárnak ezen kívül valamelyik bántalmazó a térdhajlatába rúgott, ami az iskolaigazgató szerint azonnal bevérzett, az anya pedig ököllel arcon ütötte.