"Akár tetszik Tiffánnak, akár nem, adjuk a nyitómeccset" - az MTVA válaszolt a fideszes képviselő kirohanására

sport
2016 június 10., 22:07
comments 125

„Akármit is gondol Tiffán Zsolt a francia-román meccsről, az M4 az Eb teljes közvetítési jogát megvásárolta, így természetes, hogy az Eb nyitómeccsét adjuk, akár tetszik ez Tiffánnak, akár nem”

- írta válaszul Kobza Miklós, az MTVA sajtófőnöke a 444-nek, miután betűhíven tolmácsoltuk nekik Tiffán Zsolt fideszes képviselő kirohanását.

A honatya péntek este egészen szókimondó stílusban kérte számon a köztévén, hogy közvetíteni meri a francia-román meccset, hiszen szerinte már a meccsen elhangzó himnuszok sem „esnek jól” a magyar fülnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt