"Akár tetszik Tiffánnak, akár nem, adjuk a nyitómeccset" - az MTVA válaszolt a fideszes képviselő kirohanására

Tbg
sport
2016 június 10., 22:07
comments 125

„Akármit is gondol Tiffán Zsolt a francia-román meccsről, az M4 az Eb teljes közvetítési jogát megvásárolta, így természetes, hogy az Eb nyitómeccsét adjuk, akár tetszik ez Tiffánnak, akár nem”

- írta válaszul Kobza Miklós, az MTVA sajtófőnöke a 444-nek, miután betűhíven tolmácsoltuk nekik Tiffán Zsolt fideszes képviselő kirohanását.

A honatya péntek este egészen szókimondó stílusban kérte számon a köztévén, hogy közvetíteni meri a francia-román meccset, hiszen szerinte már a meccsen elhangzó himnuszok sem „esnek jól” a magyar fülnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.