Andy Vajna rádiója a kormánybiztoshoz mért eleganciával oldotta meg az magyar-osztrák beharangozóját

Média
2016 június 14., 15:43
comments 294

Nincs is jobb annál, mint mikor valaki egy focimeccset nem tud egyszerűen csak focimeccsként nézni, így a nemrég csillagközi Simicska-ellenes kampánnyal induló Rádió 1 a Facebook-oldalán nem tudott buzizás nélkül elmenni amellett, hogy a magyar válogatottat 30 év után engedik labdába rúgni egy világversenyen.

Andy Vajna rádiója ezért úgy tesz, mintha a magyar csapat csak akkor tudna győzni, ha az osztrák játékosok helyett Conchita Wurst játszana. Pedig ennyi állami pénz mellé azért több önbizalom is elférne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.