Tiffán Zsolt eltűnt a Facebookról :(

2016 június 14., kedd 12:02
75

Tiffán Zsolt fideszes képviselő eddig lelkesen követte a franciaországi EB alakulását, és már a pénteki nyitómeccsen kifakadt, amiért a közmédia közvetíteni meri a Franciaország-Románia meccset azok után, hogy Trianonban milyen döntés született a fejünk felett.

"Sok jót ennek a két népségnek nem köszönhetünk!" - írta, és a románokat Európai kurváinak, a franciákat Európa zsúrpubijainak nevezte.

Aztán a képviselő másnap - miután az MTVA is visszaszólt neki - azt posztolta, hogy a hőbörgő mondatokat nem ő írta, hanem a profilját feltörték: a románok nem kurvák, a fenti bejegyzéseket pedig törölte, és most már minden rendben.

Erre kedden arra ébredt az ország, hogy Tiffán Zsolt Facebook-oldala nem elérhető. Ebből egyelőre nem vonunk le messzemenő következtetéseket: az is lehet, hogy valakik megint betolakodtak Tiffán képviselő úr oldalára, de az is, hogy egyszerűen elege lett a hirtelen jött rivaldafényből, és minden erejével az esti magyar-osztrákra akar koncentrálni. (bama.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt