Komplett miniszteri biztost kap az újjáépülő Testnevelési Egyetem

POLITIKA
2016 június 18., 09:13
photo_camera A TE leégett épülete.

Nem lehet mondani, hogy a kormány félvállról venné a legégett Testnevelési Egyetem újjáépítését: Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter komplett miniszteri biztost nevezett ki a projekt élére. Gyetvai Árpád dolga lesz egészen az év végéig, hogy felügyelje az új kampusz felépülését, és az ő dolga lesz az intézményhez kapcsolódó további létesítmények és szolgáltató egységek beruházásának ellenőrzése is.

Gyetvai volt a felelős eddig minden PPP-konstrukcióban megvalósuló, a felsőoktatási intézményrendszeréhez kapcsolódó munkáért. Ez a megbízatás is megmarad, de most ezen túl a TE újjáépítése is külön feladata lesz.

Tavaly rejtélyes körülmények között égett porig az egyetem korábbi épülete, amit 30 milliárd forintból varázsol újjá a kormány. (Magyar Közlöny)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.