Demjén Rózsi kezét törte

2016 június 20., hétfő 5:14
110

"Semmi különös nem történt velem, még függőlegesen jöttem le a színpadról, majd vízszintesbe kerültem" - mesélte balesetéről Demjén Ferenc énekes, aki pénteken, Koltay Gábor 31 év eltéréssel immár nem Magyarország szovjet felszabadításának 40., hanem az 56-os forradalom 60. évfordulójának apropóján előadott, Itt élned, halnod kell! címűm rockmusicaljének bemutatója után szenvedett balesetet.

Demjén homályos emlékei szerint épp a taxira várt a sötétben a pénteki bemutató után, amikor "nem vettem észre az akadályt, elbotlottam valamiben". A zenész a vállára esett, de akkor még nem érezte, hogy nagy baj lenne. Másnap reggel viszont már fájt a keze.

"Bementem a kórházba, ahol megröntgeneztek. Megállapították, hogy eltörtött a karom" - mesélte. A vállától a csuklójáig begipszelték, így kénytelen volt lemondani a koncertjeit. Szerencsére Koltay Gábor feltámasztott művének további előadásai nem maradnak el, mert Demjén sűrű koncertprogramja miatt eleve kettős szereposztással készültek. (Via Blikk)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt