Demjén Rózsi kezét törte

ZENE
2016 június 20., 05:14
comments 109

"Semmi különös nem történt velem, még függőlegesen jöttem le a színpadról, majd vízszintesbe kerültem" - mesélte balesetéről Demjén Ferenc énekes, aki pénteken, Koltay Gábor 31 év eltéréssel immár nem Magyarország szovjet felszabadításának 40., hanem az 56-os forradalom 60. évfordulójának apropóján előadott, Itt élned, halnod kell! címűm rockmusicaljének bemutatója után szenvedett balesetet.

link Forrás

Demjén homályos emlékei szerint épp a taxira várt a sötétben a pénteki bemutató után, amikor "nem vettem észre az akadályt, elbotlottam valamiben". A zenész a vállára esett, de akkor még nem érezte, hogy nagy baj lenne. Másnap reggel viszont már fájt a keze.

"Bementem a kórházba, ahol megröntgeneztek. Megállapították, hogy eltörtött a karom" - mesélte. A vállától a csuklójáig begipszelték, így kénytelen volt lemondani a koncertjeit. Szerencsére Koltay Gábor feltámasztott művének további előadásai nem maradnak el, mert Demjén sűrű koncertprogramja miatt eleve kettős szereposztással készültek. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.