Demjén Rózsi kezét törte

"Semmi különös nem történt velem, még függőlegesen jöttem le a színpadról, majd vízszintesbe kerültem" - mesélte balesetéről Demjén Ferenc énekes, aki pénteken, Koltay Gábor 31 év eltéréssel immár nem Magyarország szovjet felszabadításának 40., hanem az 56-os forradalom 60. évfordulójának apropóján előadott, Itt élned, halnod kell! címűm rockmusicaljének bemutatója után szenvedett balesetet.

Demjén homályos emlékei szerint épp a taxira várt a sötétben a pénteki bemutató után, amikor "nem vettem észre az akadályt, elbotlottam valamiben". A zenész a vállára esett, de akkor még nem érezte, hogy nagy baj lenne. Másnap reggel viszont már fájt a keze.

"Bementem a kórházba, ahol megröntgeneztek. Megállapították, hogy eltörtött a karom" - mesélte. A vállától a csuklójáig begipszelték, így kénytelen volt lemondani a koncertjeit. Szerencsére Koltay Gábor feltámasztott művének további előadásai nem maradnak el, mert Demjén sűrű koncertprogramja miatt eleve kettős szereposztással készültek. (Via Blikk)