Simicska Lajos megjelent az Index impresszumában, nem is egyszer

Média
2016 június 21., 18:24
comments 71

Kattins az Index impresszumára, és lepődj meg:

Simicska Lajos, Soros György, Gyíkember, kicsit lejjebb még Habony Árpád is megjelenik a szerzők fényképe helyén, amit elsőre nehéz volt máshogy értelmezni, mint hogy a lap így reagál Simicska Lajos mai üzenetére arról, hogy hamarosan az ő tulajdonába kerülnek.

Megkérdeztük Dudás Gergely főszerkesztőt, miről van szó.

"Mi ezzel a pályaművel neveznénk a magyar sajtó egy részében elindult, az Index jövőjét firtató gyíkemberversenybe"

- mondta.

Dudás Gergely nemrég véleménycikkben írta meg, miért nem foglalkozik az Index tulajdonosa, Spéder Zoltán ügyeivel. Akkor többek között ezt írta: "Nem látni, valószínűleg most tényleg senki nem látja, hova vezet ez a történet, mikor és mi lesz a vége, milyen lépések lesznek még. A fejleményekről az Index továbbra is tényszerűen beszámol. De az Index nem lesz revolvermédia, és nem lesz eszköz, saját tulajdonosának kezében sem."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt