A nap felvétele: így reagált a két kispad a magyar-portugál hat góljára

Ezer gól- vagy cselösszefoglalónál is izgalmasabb az a videó, ami semmi mást nem mutat, mint a kispadokat, miközben egymás után lesz 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, aztán 3:3.

Storck mester Gera bombagóljánáll égnek emeli a kezét, mosolyog és tesz egy kis pacsizós tiszteletkör, miközben Fernando "3-1-re kellett volna nyernünk" Santos egy láthatatlan hegedűn játszik a portugál kispad előtt, majd pengeszájjal tapsolni kezd, hogy utána ideges mozdulatokkal biztassa a csapatát.

Nani egyenlítő góljára Storck szinte arcrezzenés nélkül, egy egészen enyhe szájrándulással, Santos felpattanással majd komorbika-járással reagál.

Dzsudzsák megpattanó szabadrúgása előtt mindkét kispadról többen felálltak, a gólra Storck az eddigi legkúlabb pókerarcával, Santos pedig áramütésszerű testrándulással válaszolt, 2-1 ide. Hiába ölelgették egymás ugrálva a magyar cserejátékosok, a mester megőrizte a "szexi hajóskapitány a szülőszoba ajtaja előtt" figurát.

Ronaldo rabona-mozdulattal bepattintott csodagóljára Storck csak csücsörített egyet elismerésében, Santos ököllel a levegőbe csapott és ordított, aztán többször is megismételte a kétkezes öklözést. Storck ekkor már úgy járkált fel-alá, mint egy öltönyös párduc. Santos viszont a gólöröme végén, ki tudja, miért, elmutogatta a dugás egyik nemzetközi jelét. Azt, amikor az ember a nyitott tenyerét ritmikusan ütögeti az öklével. Storck mester érezte, hogy itt több kell a járkálásnál, így ő tapssal és pár utasdítás bekiabálásával fejezte be a kűrjét.

Storck a harmadik gólnál, Dzsudzsák második megpattanó lövésénél már nem bírta hidegvérrel, látványosan ünnepelt és szaladt ölelkezni., hogy uztána azonnal összeszedje magát, és az ünneplő cserejátékosok mögött tovább járkáljon fel-alá, párducjárással. Santos mindeközben bosszúsan csapkodott a levegőbe.

Ronaldo egyenlítőú fejesgólját a magyar kapitány majdnem kőarccal, egy kis szájrándítással és enyhe biccentéssel vette tudomásul, miközben Santos a szokásás öklözős figuráját mutatta be.

Aztán lefújták, Storck mester röviden megrázta az ökölbe szorított kezét és indulhatott az ölelkezős buli.

Bármeddig elnézném!

(via Üllői Százhuszonkilenc)