Lázár nem tudja, hogy rögzítette-e Spéder a telefonbeszélgetéseiket

POLITIKA
2016 június 23., 12:33
comments 67

Szokás-e barátok között telefonbeszélgetéseket rögzíteni?

– hangzott el az újságírói kérdés a jubileumi 55. újságíróbüntető-fesztiválon, a kormányinfón.

Nem tudom, hogy miről kérdez.

– játszotta el Lázár az értetlent, majd arra utalgatott, hogy ő amúgy sem tudja, hogy mik a szokások, és egyébként is milyen meleg van.

Nem tudom, őszintén nem tudom.

– válaszolta Lázár, miután az újságíró egyértelművé tette, hogy természetesen a Lázár János által korában barátjának nevezett Spéder Zoltán állítólag felvett telefonbeszélgetéseiről van szó (a Magyar Nemzet szerint egyébként Orbánnal és Rogánnal beszélgetett az FHB- és CEMP-tulajdonos Spéder).

Lázár azt is elmondta a kormányinfón, hogy azért nem tudja, hogy Spéder telefonbeszélgetéseket rögzített volna, mert nem látott erről hivatalos rendőrségi iratot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.