Ogli G leérettségizett

ÉLET
2016 június 23., 12:46

Nem fog ki a stressz Oglizán András frissen érettségizett végzős diákon, pedig annyi minden történt vele júniusban, amiért más középiskolások már rég mentek volna hasfájással orvosi igazolásért.

Májusban elballagott és megírta az írásbeliket, júniusban a szóbelikre kellett készülnie. A kötelező tárgyakon kívül biológiából érettségizett, de június 11-én még a tételei sem voltak meg.

photo_camera Facebook - Ogli G

Ezután még a keze is megsérült, be kellett gipszelni, illetve a születésnapját is kénytelen volt megünnepelni.

photo_camera Facebook - Ogli G

Ennyi akadályt még egy túlterheléshez szoktatott 18 éves gimnazista is nehezen venne, de Ogli G-nek nem okozott gondot, elvállalta, keményen beleállt és lazán megcsinálta.

Ogli G sikeresen leérettségizett!

link Forrás

Ha ezután sem kezdesz el szorgalmasan tanulni a vizsgáidra, menthetetlen vagy.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.