Tippelj, hányan tippelték meg helyesen a 3:3-as végeredményt!

futball
2016 június 23., 14:51
comments 11

Egy, a Facebookra kiposztolt, a 3-3-as végeredmény megtippelésével 100 forintra 110 ezret nyerő szelvény láttán biztos voltam benne, hogy az a fogadó az egyetlen ember, aki ezt eltalálta. Aztán elolvastam egy kommentet egy másik nyertesről, aki szintén 110-et nyert és a nyereményből annyira berúgott, hogy rohammentő vitte kórházba. Miközben a részeg győztes egyik barátjával cseteltem - már jól van, gyomormosás után hazaengedték, sör-viszki volt a műfaj - megkérdeztem a Szerencsejáték Zrt.-t, hogy hányan találták telibe a 3-3-at.

Most jött meg a válasz, és nagyon meglepett. Tippelj, aztán görgess, és folytassuk!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Egyszámjegyű eredményre gondoltam, ehhez képest

402 fogadó találta el a pontos végeredményt.

A legnagyobb májer, egy kelet-magyarországi amatőr jós a párhuzamosan futó Izland-Ausztria félidei és végereményét is halál pontosan érezte meg, így az ötszázasára 371250 forintot nyert. (Egy másik multitehetség egész másfajta fogadásokkal nyert majdnem ugyanennyit. Tíszeres pénzért eltalálta, hogy döntetlen lesz az Atlanta-New York kosármeccs, 49-szeresért pedig azt, hogy hármat lövünk, így szerzett ötszáz forinttal 251125-öt.)

Irtó érdekes, ahogy a fogadásokból kirajzolódik, mire számítottak a szurkolók a meccs előtt.

Akár egy éve is elképzelhetelen lett volna, hogy a fogadók szinte tökéletesen ugyanakkora esélyt adjanak egy Portugália elleni győzelemnek, vereségnek és döntetlennek, most ez már viszont egészen természetes, és így is történt. (33 százalék érzett magyar, 31 portugál győzelmet, 36 százalék pedig döntetlent.)

Azok közül, akik tippeltek a félidei eredményre, majdnem kétharmad találta el, hogy döntelen lesz. A legfurább nekem, hogy azok közül, akik az összgólszámra tettek pénzt, 58 százalék helyesen érezte meg, hogy 3,5 gólnál több lesz a meccsen. Pedig hiába jó az Eb, eddig ennek ellenére gólszegény.

Lő gólt Dzsudzsák? Aki pénzt kockáztatott a válasszal, az 99 százalékban igent mondott. Be is jött. Összesen 3403 fogadó bízott abban, hogy gólt lő a csapatkapitány, Gera Zoltánban ehhez képest csak 207-en látták meg a góllövőt. Vagyis feleannyian, mint ahányan telibe trafálták a végeredményt.

Az Eb előtt megkötött, hosszútávú fogadásokból szépen kirajzolódik, hogy a csapat mennyire túlteljesítette a várakozásokatEleve 69 százalék tett kisebb-nagyobb összeget arra, hogy már a csoportkörben kiesünk. Az összes fogadó kevesebb, mint 20 százaléka mert pénz tenni arra, hogy 2,5-nél több pontot gyűjtünk a csoportkörben. Mint mindenki tudja, végül 5 pont lett belőle. Amikor pontosan meg kellett tippelni a szerzett pontok számát, 17 százalék tett erre. Érdekes, hogy a legtöbben 7 pontot vártak, és az 5-nél a 0 szerzett pont is népszerűbb tipp volt.

Egy, a 3-3-at telibe trafáló játékost meg is talált a 444, itt a friss cikkünk róla:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.