Királynak 8 milla jöhetett be a szürke melegítőkből

DIVAT
2016 június 24., 17:03
comments 103

Király Gábor a születésnapján dobta piacra a sajátmárkás, K1RALYSPORT néven futtatott ruháit, köztük természetesen a szürke melegítőnadrágokat, amiket ő maga is babonából hord a meccsein.

A foci-Eb-n ezek a nadrágok hívták fel először a nemzetközi sajtó figyelmét Királyra, na meg az, hogy a legöregebb focista, aki valaha pályára lépett Európa-bajnokságon.

A meccseken viszont kiderült, hogy a magyar válogatott, és benne Király, még remekül is játszik, így jutottunk el oda, hogy Franciaországban már neves sportlapok cikkeznek arról, hogy Király menőbb, mint Cristiano Ronaldo.

Az Eb-szereplés a K1RALYSPORT márkának is jót tett: csütörtökre az április 1. óta kapható szürkenadrág-készlet minden darabját elkapkodták.

Király a boltjában 8000 forintért kínálta a nadrágot, amiből 1000 darab készült a hvg.hu szerint, így 8 milliót keresett a kapus, igaz, ebből lejön a nadrágok beszerzése ára.

A nadrág amúgy állítólag nagyon jó, Király maga is eléggé kényes a saját melegítőire, hiszen nemcsak kényelmesnek, de strapabírónak is kell lenniük.

Nemsokára érkezik az új szállítmány, és újra kapható lesz a nadrág minden méretben. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.