A Közlekedési Múzeumhoz költözött az állatkert, az első kiállított egyed: a kopasz

A Városligetben épp zajlik a fejlesztőcég területfoglalása a Közlekedési Múzeumnál. A helyszínt a vasárnapi belga-magyar meccs után szállták meg a kopaszok, és elkezdték a múzeum körülkordonozását. Mára rendőri segítséggel be is fejezték, a ligetvédőket is kitették az épületből. Maradt a körülkordonozott múzeum, és a kopaszok a kordonon belül.

Ezt a remek helyzetet használta ki a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. A párt támogatói a kordon mellett utcanévtáblára ragasztottak egy lapnyi információt a rácsokkal elzárt területen bemutatott állatfajtáról,

a kopaszokról.

Forrás: eredekesresz.tumblr

Amit tudni kell róluk:

„Külsőleg hasonlít az Emberre, de életmódja, jelleme nagyban különbözik. Magassága elérheti a 2 métert. A legtöbb egyede hím. Tápláléka nem túl változatos, alapja a hús, amihez por formájában proteint és szénhidrátot fogyaszt. Csordáik éjszakai életet élnek, olykor akár reggelig is egy helyben állnak. Minden élőlénnyel szemben ellenséges, ok nélkül, agresszíven támad! E tulajdonságai miatt világszerte tenyésztik. Európában legtöbbjük már csak fogságban található. Magyarországi példányai a szabadban elpusztulnak!”

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.