Budapesti járatot is töröltek az isztambuli robbantás miatt

közlekedés
2016 június 29., 04:31
comments 24

Egy Isztambul és Budapest közötti délutáni járatot törölt a Turkish Airlines légitársaság, de a többi járat közlekedik a magyar főváros és a török nagyváros között - közölte a Budapest Airport helyettes szóvivője szerda reggel.

Kurucz László elmondása szerint hajnalban újraindult a forgalom az isztambuli reptéren. A helyettes szóvivő azt tanácsolja az utasoknak, hogy figyeljék a Budapest Airport honlapján a járatinformációt, illetve érdeklődjenek a légitársaságoknál az esetleges változásokról.

A portál adatai szerint a reggeli isztambuli járat jelentős késéssel, 7.55 helyett várhatóan 10.50-kor érkezik Budapestre és ennek megfelelően a 8.55-kor induló járat is csaknem 3 órás késsel, várhatóan 11.50-kor száll fel.

A Turkish Airlines a délután 16.05-kor érkező és a 17 órakor induló járatát törölte. A nap folyamán a Turkish Airlinesnak és a Wizz Air légitársaságnak is van egy-egy járata, amelyek a jelenlegi adatok szerint időben érkeznek, illetve szállnak fel. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.