Volner: A hölgy pisilt és cigizett

POLITIKA
2016 június 30., 9:24
comments 179

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője a Facebookon fejtette ki, hogy mit gondol a riposzt róla készült, titokban rögzített képriportjáról és a kormánypárti média ellene indított kampányáról.

Volner legfontosabb észrevételei:

  • Nem szexelni vonult félre egy bokros területre a kocsijában ülő nővel, hanem a nőnek pisilne kellett, és utána elszívott egy cigit és még beszélgettek is.
  • Már korábban észrevette, hogy váltott autókkal követik, nyomoznak utána, erről már 15-én értesítette a Jobbik a rendészeti államtitkárt.
  • A fideszes sajtó jobbikos nőket zaklat azzal, hogy kielégítették-e orálisan Volnert.
  • Habony Árpád rendelte meg szerinte a megfigyelését.
  • A kormányoldal ezzel átlépett egy határt. Ha nagyon akarják, róluk is készülhetnek sokkal durvább fotók is.

A teljes poszt itt van:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt