Volner: A hölgy pisilt és cigizett

POLITIKA
2016 június 30., 09:24
comments 179

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője a Facebookon fejtette ki, hogy mit gondol a riposzt róla készült, titokban rögzített képriportjáról és a kormánypárti média ellene indított kampányáról.

Volner legfontosabb észrevételei:

  • Nem szexelni vonult félre egy bokros területre a kocsijában ülő nővel, hanem a nőnek pisilne kellett, és utána elszívott egy cigit és még beszélgettek is.
  • Már korábban észrevette, hogy váltott autókkal követik, nyomoznak utána, erről már 15-én értesítette a Jobbik a rendészeti államtitkárt.
  • A fideszes sajtó jobbikos nőket zaklat azzal, hogy kielégítették-e orálisan Volnert.
  • Habony Árpád rendelte meg szerinte a megfigyelését.
  • A kormányoldal ezzel átlépett egy határt. Ha nagyon akarják, róluk is készülhetnek sokkal durvább fotók is.

A teljes poszt itt van:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.