Kínában már nem lehet fogadni Taylor Swift szerelmi életére :(

bulvár
2016 július 02., 09:55
comments 104

Kínában működik a világ egyik legnagyobb online piaca, az Alibaba által működtetett Taobao. Ezen azonban nemcsak ilyen-olyan árukat lehet venni, hanem fogadni is lehet. Szabály szerint nem lehetne, ezért a forgalmazók névleg csak biztosítási jegyeket árulnak, amik felárat fizetnek, ha bekövetkezik egy bizonyos esemény.

A legújabb sztár ezek között azok a jegyek voltak, amik dupla pénzt fizetnek, ha Taylor Swift és Tom Hiddleston brit színész szakítanak. A sztárok kapcsolata elég friss, a fogadni szerető kínaiak pedig nagyon jól tudják, hogy Taylor Swift kapcsolatai nem túl tartósak (egyedül Calvin Harris-szel járt egy évnél tovább).

A Taobao üzemeltetői viszont megelégelték ezeket a fogadásokat, és leszedték az összeset. A Taylor Swiftről szólókat ugyanúgy, mint azokat, amikkel Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolatának tartósságára lehetett fogadni, vagy arra, hogy ki lesz az USA következő elnöke. (Billboard)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.