Orbán Viktor a Parlamentben fogadta a fogorvosát

2016 július 5., kedd 12:41
150

Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel az Országházban fogadta Marisol Casadot, a Nemzetközi Triatlon Szövetség (ITU) elnökét, a megbeszélésen részt vett Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnöke, Bátorfi Béla, a Magyar Triatlon Szövetség elnöke és Fürjes Balázs kormánybiztos is – tájékoztatta az kormany.hu-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Balról jobbra: Schmitt Pál, Orbán Viktor, Fürjes Balázs, Bátori Béla és Marisol Casado, a nemzetközi szövetség elnöke, végül egy meg nem nevezett férfi. Fotó:  Botár Gergely/kormany.hu

Szerényen elhallgatja a hír, hogy Bátorfi Béla Orbán Viktor fogorvosa, ő a magyarországi fogászati turizmus egyik legnagyobb, állami pénzzel kitömött haszonélvezője. 2014-ben gondolták úgy a triatlon szövetségénél, hogy ő a legalkamasabb a szövetség vezetésére. Jelenleg elég komoly belső harcok vannak a szövetségen belül.

Maga a tegnapi találkozó ilyen szinten zajlott: „a felek megállapították, hogy az egyik legfiatalabb olimpiai sportágnak számító triatlonban egyre erősebb a magyar jelenlét, míg Londonban csak egy, az idei riói olimpián már négy magyar versenyző indul majd ilyen versenyen.”

Illetve „a nemzetközi szövetség elnöke arról beszélt, hogy 12 éve járt utoljára hazánkban, és mind a triatlon versenyeknek otthont adó Tiszaújvárosban, mind Budapesten, illetve egész Magyarországon nagyon komoly fejlődést tapasztalt”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt