Nigériai menedékkérő árult füvet Budapesten

bűnügy
2016 július 06., 09:57
comments 64

A 31 éves, nigériai állampolgárságú C. V. O., és 28 éves, szintén nigériai társa, P. C. O. a Józsefvárosban termesztettek marihuánát, és kereskedtek is a cuccal.

C. V. O-nak volt törvényes budapesti lakóhelye, társa azonban tavaly menedékkérelmet adott be, de azt a magyar hatóság elutasította. P. C. O. azóta jogellenesen tartózkodott Magyarországon.

A rendőrség kedden csapott le a nigériaiakra, ruházatuk átvizsgálása során készpénzt, és néhány grammnyi „zöld növényi származékot” találtak náluk.

Később elfogták és előállították H. Zsolt 24 éves román állampolgárt és J. Zsolt 27 éves budapesti lakost is, akiknél szintén találtak cuccot, ami a gyanú szerint a nigériai dílerektől származik. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.