A nap hilleristvánja Hollik István

POLITIKA
2016 július 09., 11:36
comments 29

Fantasztikusan hangulatos sajtótájékoztatót tartott szombaton Hollik István, a Fidesz szóvivője, volt itt minden, mint a falusi búcsúban:

megtudhattuk például, hogy a baloldal annyira tisztességtelen, hogy a színfalak mögött szúrta hátba Magyarországot.

De az igazán szórakoztató rész nem ez, a menekülteket visszautasító európai tagállamoknak járó büntetést elfogadó EP-szavazásról szóló volt, hanem az utána következő kérdezz-felelek, ahol megtudhattuk, hogy

Hollik és a Fidesz lelkesen támogat minden olyan kezdeményezést, amely jobban szolgálja az emberek érdekeit.

Momentán azt, hogy ezentúl egy helyett két kabinetje lesz a kormánynak, Hollik ilyennek tartja, de

az átalakítás részleteit nem kívánta kommentálni.

Szóba került még Kocsis Máté is annak apropóján, hogy pénteken buzizott egy jóízűt a Facebookon. Hollik szerint csak ezért még nem vált méltatlanná arra, hogy a Fidesz nevében kommuikáljon kommunikációs vezetőként, mert

magánemberként buzizott, és különben is Ungár Klára provokálta.

Arra a kérdésre pedig, hogy mit mit szól a Fidesz ahhoz, hogy a rendőrség nem hallgatta ki Kubatov Gábort a választási irodánál a vasárnapi zárvatartásról szóló népszavazási kezdeményezés idején történtekről, azt felelte, hogy "rendőrségi döntéseket nem kommentálnak". (Via MTI)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.