Lázár lehet a Fidesz-Jobbik, Varga Mihály pedig a Fidesz-MSZP-kormány miniszterelnöke

POLITIKA
2016 július 14., 05:49
comments 147

A Heti Válasz szerint ezekkel a B-tervekkel készül a Fidesz arra a lehetőségre, hogy 2018-ban esetleg elveszítik az abszolút többséget és koalíciókötésre kényszerülnek.

Egy esetleges szocialista-fideszes kormány élére a lap szerint a techno- és eurokrata Varga Mihály, egy elméleti jobbikos-fideszes kormány élére pedig a halálbüntetéspárti és EU-ellenes Lázár János kerülhetne.

És akkor írjuk meg azt is, mit fognak reagálni erre az érintettek:

Lázár János a mai kormányinfón minden bizonnyal közli majd, őt nem érdeklik a sajtóban folyó találgatások, ő azért kíván dolgozni, hogy ellássa az új feladatot, amivel miniszterelnök úr megbízta.

Varga Mihálynak még nem tudjuk, hogyan, de valamilyen módon sikerülni fog ennél is semmitmondóbb nyilatkozatot tennie.

Havasi Bertalan a Miniszterelnök nevében közli, hogy Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor.

A Fidesz pedig közleményt ad ki arról, hogy minden alapot nélkülöznek a hírek, amelyek az ország romba döntéséért felelős szocialistákkal, vagy a felelőtlen politikát folytató, és egyébként is bokorba járó Jobbikkal kötik össze a polgári pártot.

A Jobbik elhatárolódik a gondolattól, az MSZP vezetői a Magyar Időknek adott interjúban mondják majd el, hogy szóba sem jöhet a koalíció a Fidesszel.

Rogán Antal pedig közleményben szögezi le, hogy nem látott semmiféle zacskót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.