Gyanús volt, hogy izzad és remeg, kiderült, hogy egy kiló kokain van a gyomrában

bűnügy
2016 július 19., 18:24
comments 76

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren július 7-én 14:20-kor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei ellenőriztek egy Zürichen keresztül Sao Paulóból érkező 35 éves brazil állampolgárt, aki a zöld folyosón lépett be, azaz nem jelentett be semmilyen árut.

link Forrás

De mivel zavartan viselkedett, a vámosok megállították, és a csomagjait meg a ruháját is átvizsgálták. A vámvizsgálatkor a férfi nagyon izzadt és remegett, ezért a pénzügyőrök feltételezték, hogy kábítószernyelővel van dolguk. A férfi elmondta, hogy 100 kokainnal teli kapszulát nyelt le. A pénzügyőrök kórházba szállították, ahol a röntgenvizsgálat megerősítette.

A gyomrából előkerült, összesen 1 kg kokain feketepiaci értéke 20 millió forint.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A 36 éves férfit a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói kábítószer-birtoklás miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását, amit a bíróság július 10-én elrendelt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.