Pártokon átívelő Európa-párti mozgalom indult Nagy-Britanniában

külföld
2016 július 20., 08:34

Még neve sincs annak a liberális demokraták által indított, progresszív, pártokon átívelő mozgalomnak, amely az EU és a bevándorlás támogatására, a következő választások eredményének befolyására alakult Nagy-Britanniában.

A mozgalom nem szeretne párttá alakulni; célja, hogy a választások előtt javaslatot tegyen a képviselőjelöltek személyére, és kifejezze elkötelezettségét a nyitottság, a tolerancia felé.

A támogatók között olyan hírességek szerepelnek, mint Lord Ashdown korábbi liberális demokrata vezető és parlamenti képviselő, Jonathon Porritt környezetvédő. Caroline Criado-Perez brazil születésű feminista aktivista és Luke Pritchard, a Kooks énekes-gitárosa.

photo_camera Luke Pritchard, a Kooks énekese

(The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.