Vádat emeltek a IX. kerületi késelő gyrosos ellen

bűnügy
2016 július 20., 10:55
comments 106

2014. május 16-án éjszaka egy részeg vendég érkezett az egyik IX. kerületi gyrososhoz. Pechjére, épp zárás után ért oda, így hiába rendelt, elküldték. De nem ment messzire, ott maradt az étterem közelében. Látta is, hogy később újabb vendég érkezett, és őt már kiszolgálták. A részeg vissza is ment reklamálni.

A vita egyre hevesebben zajlott, végül a részeg átnyúlt a pult felett, és lesöpört egy csomó cuccot, a gyroszsütőnyársat pedig kirántotta a falból, így az is a földre esett.

Az egyiptomi szakács erre a több mint fél méteres vágókésével a részeg feje felé sújtott, aki viszont a kezét kapta védekezésképp a feje fölé. A kés mély vágást, és maradandó fogyatékosságot okozott a részeg alkarján, ráadásul az ütés ereje miatt a feje is megsérült.

Az ügyészség most a szakács ellen életveszélyt okozó testi sértés, a részeg ellen pedig garázdaság miatt emelt vádat. (via hvg.hu)

Javasoljuk a kormánynak, hogy ezt az ügyet is használja fel az idegengyűlölő népszavazási propagandához, segítünk a plakáttal:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt