Vádat emeltek a IX. kerületi késelő gyrosos ellen

2014. május 16-án éjszaka egy részeg vendég érkezett az egyik IX. kerületi gyrososhoz. Pechjére, épp zárás után ért oda, így hiába rendelt, elküldték. De nem ment messzire, ott maradt az étterem közelében. Látta is, hogy később újabb vendég érkezett, és őt már kiszolgálták. A részeg vissza is ment reklamálni.

A vita egyre hevesebben zajlott, végül a részeg átnyúlt a pult felett, és lesöpört egy csomó cuccot, a gyroszsütőnyársat pedig kirántotta a falból, így az is a földre esett.

Az egyiptomi szakács erre a több mint fél méteres vágókésével a részeg feje felé sújtott, aki viszont a kezét kapta védekezésképp a feje fölé. A kés mély vágást, és maradandó fogyatékosságot okozott a részeg alkarján, ráadásul az ütés ereje miatt a feje is megsérült.

Az ügyészség most a szakács ellen életveszélyt okozó testi sértés, a részeg ellen pedig garázdaság miatt emelt vádat. (via hvg.hu)

Javasoljuk a kormánynak, hogy ezt az ügyet is használja fel az idegengyűlölő népszavazási propagandához, segítünk a plakáttal: