Úgy elragadott egy tigris egy kínai nőt, mintha csak egy párnával játszana

Egy pekingi vadasparkban egy nő éppen csak kiszállt azt autóból, mire egy tigris azonnal rávetette magát, és elvonszolta. Erre sofőr és egy másik nő kiugrott az autóból, hogy elriassza a tigrist, de a ragadozó a második nőt is megtámadta, és halálra marcangolta.Állítólag a nő azért száll ki az autóból, mert összevitatkoztak valamin.

A videón látszik, hogy a parkőrök pillanatokon belül odaértek, de már nem tudták megmenteni a nő életét. A kerület vezetése szerint a támadásban megsérült nőt kórházban kezelik, de az álapotáról nem árultak el részleteket. A kocsiból kiugrő férfi sérülések nélkül megúszta.

Ebben a parkban általában megengedik a látogatóknak, hogy a saját kocsijukkal haladjanak az állatok között, de mindenkit szigorúan figyelmeztetnek, hogy ne szálljanak ki, mert nagyon veszélyes lehet a vadállatok között. (BBC)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.