Eltévedt a szerda reggeli Alpokalja Intercity

közlekedés
2016 július 27., 08:22
comments 261

Szerda reggel a Szombathelyről Budapestre tartó

Répcelak helyett Sárvárra futott be,>

írja a nyugat.hu. A gond csak az, hogy Sárvár nem esik útba. A beszámoló szerint az utasok nem hagyhatták el a vonatot, ami fél óra várakozás után folytatta az útját. Végül több mint egy óra késésessel érkezett meg a fővárosba. A lap megkérdezte a GYSEV Zrt.-t, hogy miért tévedt el az Intercity. A vasúttársaság válasza szerint

a 917-es számú InterCity vonatot Porpác állomáson helytelen irányba, Sárvár felé közlekedtették. A vonat Sárvár állomáson visszafordult, majd Porpáctól Csorna irányába közlekedett tovább.

Az utasok késés miatti kárigényét megtéríti a GYSEV, írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.