Felmondott a TV2-nél Pálmai L. Ákos, a Tények Extra főszerkesztője

Média
2016 július 28., 13:31
comments 81

Pálmai L. Ákos 2014 elején ejtőernyőződött az Origo főszerkesztői székébe, miután az akkori főszerkesztő, Sáling Gergő botrányos körülmények között, a szerkesztőségi munkába való kormányzati belepofázás miatt távozott a híroldaltól, a szerkesztőség számos tagjával együtt.

photo_camera Pálmay L. Ákos

Idén márciusban az Origo főszerkesztését a korábban faktor.hu-s György Bence vette át, Pálmai pedig ment a TV2-be, ahol korábbban is megfordult: ezúttal a Tények Extra főszerkesztését bízták rá.

Eddig tartott a pályafutása a vajnaizált csatornánál: a 24.hu-nak azt nyilatkozta, már pár napja eldöntötte, hogy otthagyja a TV2-t, és mostanra érett meg a döntlés, aminek "magánéleti okai" voltak.

Azt végképp nem tudni, a távozásnak van-e köze ahhoz, hogy szerdán a TV2 közölt egy anyagot, ami arról szólt, hogy Angela Merkel és Theresa May illuminátusok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.